Wie zijn wij

Wij zijn een luisterend oor, niet alleen voor administratieve zaken. Er zijn immers zoveel factoren die invloed hebben op jouw administratie. Wij leven ons in, denken met je mee en geven advies. Je hebt een vast aanspreekpunt en door de korte lijnen schakelen we snel. Je administratie is bij ons in goede en vertrouwde handen. Wij zijn jouw rots in de branding.

Al meer dan 24 jaar jouw partner in de regio

Ons team is toegankelijk en ook als fysiek kantoor zijn wij laagdrempelig. Wij zijn sterk regionaal gericht. Ons kantoor bevindt zich al sinds 1995 op één van de bedrijventerreinen van Bunnik. Door onze uitgebreide kennis en ruim 24 jaar ervaring in diverse branches komen wij altijd samen tot een passende oplossing.

Wij kijken niet alleen terug naar het voorafgaande jaar, maar kijken ook graag samen met jou vooruit. Wij willen graag jouw sparringpartner zijn, iemand tegen wie jij je ideeën en plannen kunt aanhouden. Wij willen met je meedenken en je adviseren om de juiste stappen te nemen, waarbij we toetsen aan de huidige fiscale wet- en regelgeving. Iedere klant is even belangrijk voor ons. Of het nu een particulier is, een zzp-er, een maatschap of een Besloten Vennootschap. Elke relatie is uniek en maakt ons werk leuk!

Jurgen Appel

In mei 2000 ben ik bij Appel & De Jong begonnen. Het kantoor is opgebouwd door mijn vader die in 2008 met pensioen is gegaan. Vanaf die dag heb ik samen met Eric de Jong verder gebouwd aan ons kantoor. Ik hecht veel waarde aan balans tussen privé en werk. Mijn hobby’s zijn tennissen, skiën en genieten van de tijd die ik samen met mijn 2 zonen en vrouw kan doorbrengen.

Ik kan snel schakelen en handelen. Heb je een vraag dan krijg je op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord. Zo houd ik mijn hoofd en inbox leeg.

Eric de Jong

Jurgen Appel, mijn beste vriend, heeft mij eind 2006 benaderd om bij Appel & De Jong te komen werken. Dit met de intentie om het aandeel van zijn met pensioengaande vader over te nemen. Sinds 2008 ben ik mede-eigenaar geworden. De afgelopen 10 jaar heb ik samen met Jurgen en onze medewerkers hard gewerkt aan de verdere professionalisering van ons kantoor. 
Ik vind het leuk om samen te werken met een grote diversiteit aan klanten. Iedere branche en beroepsgroep heeft zo zijn charmes. Naast het verzorgen van administraties, jaarrekeningen en fiscale aangiftes vind ik ook het menselijke contact met de klant belangrijk. Een juiste wisselwerking is essentieel voor een goede samenwerking.
Ik ben gelukkig getrouwd en heb drie dochters. Naast mijn eigen hobby’s (basketbal, hardlopen, wandelen, lezen en bordspellen spelen), ben ik als coach, scheidsrechter en administrateur druk bezig binnen de hockeyvereniging van twee van mijn dochters.

Ans van Wijk

Ik ben sinds 1999 werkzaam bij Appel & De Jong met als specifieke taak het verzorgen van de salarisadministratie. In mijn vrije tijd doe ik aan lange afstandswandelingen, hardlopen, skiën en volleyballen. Op het volleybalveld hou ik de bal hoog, voor uw loonadministratie leg ik de lat hoog.

Bianca van den Hurk

Pietje precies, zo kan ik mezelf wel omschrijven, zowel in mijn privé leven als op het werk. Al heel wat jaren werk ik bij Appel & De Jong en vind ik het een sport om te zorgen dat de administratie van een klant er tip top uitziet. Het werken in een team wat hecht en al zo lang bij elkaar is, vind ik een groot pluspunt. Je weet wat je aan elkaar hebt en je vult elkaar aan. Samen maken we het voor de klant, die de administratie toch vaak vervelend vindt, zo “makkelijk mogelijk” en zorgen we voor een juiste en voor de klant voordeligste aanlevering bij de fiscus.

Bedia Odabas

Sinds eind 2017 werk ik bij Appel & De Jong. Ik boek de administratie van klanten. Kort geleden heb ik een begin gemaakt met het samenstellen van jaarrekeningen. In mijn vrije tijd kijk ik films en volg ik series. Acht afleveringen achter elkaar kijken, is voor mij geen probleem.

Karin Appel

Ik ben van nature erg gestructureerd en geordend… het is voor mij daarom een uitdaging om een zo juist en volledig mogelijke jaarrekening te maken en vervolgens natuurlijk de fiscale aangiftes die daarbij horen. Dat doe ik al vanaf 2010 met heel veel plezier. Heb je andere vragen? Bel of mail me dan gerust! Op de maandag, dinsdag en donderdag ben ik vrijwel altijd op kantoor aanwezig. De andere dagen geniet ik van mijn 2 fantastische zoons, ga ik graag iets leuks doen met mijn gezin/vrienden, speel ik graag een potje tennis of lees ik een spannend boek.