Administratie en advies in Renkum

Wij verzorgen ook de administratie voor ondernemingen in de regio Renkum

Zoek je een betrouwbare partner op het gebied van administratie en advies in de regio Renkum? Neem contact met ons op om kennis met elkaar te maken. Ons team bestaat, naast de twee eigenaren, uit 5 medewerkers, elk met hun eigen specialismen in loonadministratie, boekhouding en fiscaliteiten.

Jouw administratie is bij Appel & De Jong in goede handen. Administratie voeren doen wij dagelijks. Wij zijn daar goed in omdat we dit met plezier doen.
Wij luisteren goed en kunnen fungeren als een verlengstuk van jouw bedrijf. Kennis van een bedrijf zorgt voor beter advies op administratief of fiscaal vlak.
Een jaarrekening is noodzakelijk en geeft inzicht. Hoe sta je ervoor met je bedrijf? Appel & De Jong denkt mee en geeft je advies voor de toekomst.
Een salarisadministratie bijhouden is veel werk. Heb je personeel in dienst? Wij regelen het voor jou.
Aangifte btw, de aangifte inkomstenbelasting en aangifte loonheffingen, we hebben er allemaal mee te maken. Appel & De Jong verzorgt vrijwel alle aangiften voor jou als particulier, zzp-er, maatschap of Besloten Vennootschap.

Zoek je een administratiekantoor in de regio Renkum?

Jurgen Appel, één van de eigenaren van Appel & De Jong administratie en advies, woont in Renkum en komt graag bij de ondernemer thuis. We hebben jarenlange ervaring in diverse branches van het midden- en kleinbedrijf. Iedere klant is voor ons even belangrijk. Of het nu een particulier is, een zzp-er, een maatschap of een Besloten Vennootschap.
We verwerken de administratie op ons kantoor in Bunnik maar met de huidige digitalisering is dat geen probleem.

Naast Renkum verwerken we ook de administraties voor ondernemingen in nabij gelegen plaatsen zoals Oosterbeek, Doorwerth, Wageningen, Wolfheze en Heteren. Voor elke vraag op het gebied van administratie en advies in de regio Renkum kun je bij ons terecht.

Administratie en advies regio Renkum

  • Oosterbeek
  • Doorwerth
  • Wageningen
  • Wolfheze
  • Heteren
  • Arnhem

Offerte aanvragen voor uw administratie en advies in regio Renkum?

Heb je een onderneming en wil je de administratie of een deel daarvan uitbesteden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, een offerte op maat of om gewoon de mogelijkheden te spreken. Onze specialisten staan voor jou klaar!

Waarom Appel & De Jong administratie en advies?

  • Jouw rots in de branding
  • Al meer dan 24 jaar jouw partner in de regio
  • Wij besparen jou tijd
  • Scherpe en vaste prijzen

Contactgegevens Appel & De Jong administratie en advies Renkum

Bennekomseweg 80
6871 KG Renkum
06 150 980 51

Mail ons